Over Ons

Headmore binnen een halve minuut

Het Headmore-team, onze partners en adviseurs hebben allemaal jaren ervaring in recruitment, zowel bij agencies, wereldwijde merken, startups, consulting firms en als freelancer of adviseur.
We zien hoe onze recruitment-industrie verandert en hoe deze een intelligentere en betere manier van werken nodig heeft. Dus besloten we het zelf te bouwen en één systeem te maken dat met je mee groeit.

Bij Headmore leven we volgens onze missie: een baanbrekende technologie leveren om de recruitment van vandaag creatief op te lossen.
We bouwen aan de krachtigste, maar toch eenvoudig te gebruiken platform waar we in geloven. Net zoals wij geloven in een sterk, divers team van nieuwsgierige en creatieve mensen die het beste werk van hun leven willen realiseren en elkaar daarbij ondersteunen .

Ons logo

Het Headmore-symbool lijkt op Chinese Rén- en Japanse Hito-karakters, wat staat voor mens.
Het Headmore-logo staat symbool voor onze kernwaarden. Gemaakt in Amsterdam met een internationale mindset.

HEADMORE

Onze benadering

De wereld van recruitment ondergaat een transformatie.
Het vinden van de beste kandidaten is een mix van menselijke interactie en het innovatief gebruiken van technologie en data.
Wij combineren de nieuwste technologieën met de vaardigheden, de deskundigheid en de persoonlijke relaties van een recruiter.
Ons platform is toonaangevend voor werkgevers die op zoek zijn naar toptalent en voor recruiters die dit toptalent moeten aanleveren.

image

Product.

Headmore is een recruitment platform waarmee jij je kunt werken met unieke mogelijkheden en krachtige functies die je helpen bij jouw dagelijkse recruitment-activiteiten.

We kunnen jouw ATS of CRM op één plek integreren, zodat jij je kunt concentreren op andere zaken en sneller mijlpalen bereikt.

We moedigen je aan om onze recruitment-platform zelf te proberen! Geef ons een kans en test Headmore eens gratis uit.

Start vandaag

Overal, altijd en op ieder scherm

Werken doe je al lang niet meer alleen maar op kantoor.
We hebben ons platform volledig geoptimaliseerd voor ieder device dus of je nou op kantoor zit of onderweg bent, je hebt alle functionaliteiten van het platform tot je beschikking.

Het Headmore-platform leveren we als Software as a Service (SaaS) en is volledig web based. Daardoor profiteren alle betrokken partijen van doorontwikkelingen.

Aanmelden

Werk(t) voor iedereen.

Headmore is gebouwd op innovatie. Wij gaan altijd graag in gesprek met mensen die impact willen maken.

  • Marketing

  • Business Development

  • IT

  • Project Manager

  • IT & Design